Indlæser, vent et øjeblik...

Office 365 – den perfekte cloud-løsning

Hos MacVision Consulting kan du få Office 365, som er Microsofts roste cloud-løsning. Office 365 samler hele det kendte Office miljø i skyen. Det gælder både Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Lync, Exchange, SharePoint m.m. Med Office 365 behøver du ingen omkostninger til en lokal serverløsning og Microsoft garanterer samtidig en oppetid på hele 99,9%.

Fildeling og øget sikkerhed

Office 365 giver dig langt flere muligheder end dem, du allerede kender fra Office pakken i dag. Du kan dele kalendere, kontakter, filer m.m. mellem medarbejderne, og du har adgang til data, mails og kalendere overalt – fuldt opdaterede og synkroniseret med både smartphones og tablets.

Herudover øger du sikkerheden betragteligt, fordi dine data er sikret via internettet. Skulle din computer bryde ned, blive stjålet, eller er du så uheldig, at virksomheden brænder eller får en vandskade, så er dine data sikrede, og du kan opretholde driften af din virksomhed selvom uheldet skulle være ude.

Kom hurtigt i gang med Office 365

MacVision Consulting hjælper dig trygt igennem implementeringsprocessen fra start til slut – lige fra opsætning af smartphones til overførsel af gamle data, så du har det hele samlet i skyen. Vi har en gennemarbejdet plan for flytning af domæne, postkasser og andre data fra din eksisterende løsning, ligesom vi klarer opsætningen på både PC og Mac.

Vores medarbejdere er certificerede i Office 365, hvilket sikrer dig en sikker og professionel behandling i hele forløbet. Vi tilbyder en fast lav erhvervs timepris, men laver også gerne et konkurrencedygtigt tilbud på en samlet Office 365 løsning til din virksomhed.
Sådan får du Office365

Ring til os på 7034 5096 og hør, hvordan Office 365 kan være med til at lette din hverdag og øge sikkerheden for dine meget følsomme data. Du er også meget velkommen til at sende en mail til consulting@macvision.dk.