Indlæser, vent et øjeblik...

Online Backup

Med en aftale om Online Backup hos MacVision Consulting får du backup af alle dine filer. Med den nyeste teknologi inden for backup, laver vi automatisk backup af alle dine filer, så du til enhver tid kan hente dem igen. Nemt, hurtigt og billigt.

Automatisk backup med høj sikkerhed

Vælger du MacVision Consultings Online Backup, bliver alle dine filer gemt automatisk, efterhånden som du laver ændringer. Det giver dig en sikkerhed for, at du altid kan hente dine filer igen. Herudover sørger vi for en ekstra sikkerhed, når dine filer bliver uploadet og gemt. Her bliver de nemlig krypteret for at sikre, at der ikke er andre, der kan få adgang til dem. Alle dine filer bliver lagret på topmoderne datacentre i England og Danmark.

Enkelt og ligetil

Vores online backup løsning er lavet så enkelt, at alle kan finde ud af at installere det og bruge det. Den helt store fordel er, at når du først har installeret programmet, behøver du aldrig mere tænke på backup. Dine filer er sikret mod tyveri, brand, skader på computer, vandskade og alle andre tænkelige uheld, du kan blive udsat for med fare for at miste dine filer.

Online Backup fra MacVision Consulting kører i baggrunden, så du ikke skal tænke over at lave backup af dine filer. Du vil ikke bemærke, at programmet kører, og det vil lave backup af alle dine filer ligegyldigt, hvor mange du måtte have, uden det koster ekstra.

Adgang til dine filer når som helst, hvor som helst

Du kan se de filer, du har lavet backup af overalt. Både når du er på farten, men også fra din smartphone. Du får din egen side med log ind, så du også kan få adgang til dine filer fra en anden computer. På den måde kan du hente dine filer på enhver computer, hvis din computer skulle gå ned, eller du bare skal have en ny.

Sov trygt om natten

Vælger du Online Backup fra MacVision Consulting behøver du ikke længere tænke på backup, når først det kører. Og skulle uheldet være ude en dag, og din computer går ned på den ene eller den anden måde, så ligger alle dine filer trygt og godt hos os – og lige til at hente med dit eget log ind.

Backup af NAS

Hvis du har en netværksharddisk, kan du også få backup af den med vores tillægspakke for backup af tilsluttet NAS udstyr. Det foregår helt enkelt ved, at du tilslutter din NAS til computeren som normalt, hvorefter du vil kunne lave din backup af harddisken.

Vi er klar til at hjælpe

Skulle du imod forventning have nogle problemer, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har livechat på hjemmesiden, hvor du kan komme i kontakt med os, når vi er online, men du er også meget velkommen til at ringe til os på 7034 5096. Vi sidder klar til at løse dine problemer.

Sådan får du Online Backup

Ring til os på 7034 5096 og hør, hvordan Online Backup sikrer dig mod uheld og mistede filer. Du er også meget velkommen til at sende en mail til consulting@macvision.dk.